Mediation Echtscheiding Amsterdam

Gaat u scheiden of overweegt u om te gaan scheiden? Er komt in dat geval veel op u af. Er zijn praktische problemen die moeten worden opgelost en juridisch moet de echtscheiding goed geregeld worden.
Wanneer u nog (goed) overweg kunt met uw ex-partner kunt u ervoor kiezen om door middel van mediation tot goede afspraken te komen. Onze mediator en advocaat, Mr J.B. (Janine) de Bruin, kan u daar bij helpen.

Zij brengt als mediator de communicatie tussen u weer op gang, begeleidt de gesprekken en bewaakt het proces. Het voordeel van mediation is dat u sneller samen tot afspraken zult komen en dat de afspraken die zijn gemaakt ook eerder nagekomen zullen worden. De kosten van de mediator betaalt u samen.

De onderwerpen die onze in echtscheiding gespecialiseerde mediator met u zal doorlopen zijn:
–  kinderen (ouderschapsplan)
–  alimentatie
–  boedelverdeling
–  verdeling pensioen

Na het tekenen van het convenant (en het ouderschapsplan) zal er een gemeenschappelijk verzoekschrift tot echtscheiding bij de rechtbank worden ingediend. De schriftelijke procedure bij de rechtbank duurt ongeveer 4 weken. De rechter legt zijn uitspraak vast in een beschikking. Na het inschrijven van de beschikking in de registers van de burgerlijk stand is de echtscheiding definitief.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak op ons kantoor in Amsterdam (Zuid) of in onze bespreekruimte in Woerden kunt u telefonisch contact opnemen.

U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen:

  Naam:  
  E-mailadres:  
  Telefoon:    (niet verplicht)  
 
Bent u gehuwd ? janee
Bent u gehuwd in gemeenschap
van goederen ?
janee
Heeft u minderjarige kinderen ? janee
Heeft u een koopwoning ? janee
Hoe wilt u de offerte ontvangen  ? per mailtelefonisch
        (s.v.p telefoonnummer
         invullen)
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Met het invullen van deze aanvraag verplicht u zich tot niets. U ontvangt de offerte binnen 24 uur.